Site Rengi

DOLAR 32,4860
EURO 34,6908
ALTIN 2.409,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 12°C
Paz 18°C

BİL-EN Projesi kaldığı yerden devam ediyor

BİL-EN Projesi kaldığı yerden devam ediyor
09.04.2024
A+
A-

Bilecik Valisi Şefik Aygöl BİL-EN Projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Vali Şefik Aygöl, BİL-EN Projesi kapsamında İbni Sina Mesleki ve Teknik Lisesini ziyaret etti. Öncelik olarak girişte nöbetçi olan öğrenci ile selamlaşan Vali Aygöl ardından öğrencilerle kitap okuma faaliyetini gerçekleştirdi. Kitap okumanın ardından sınıftaki öğrencilere tavsiyede bulunan Vali Aygöl, tercih dönemine değinerek sıkı bir çalışma programının öğrencilere bir ömür boyu rahat ettireceğine değindi.

Ardından Vali Aygöl, çeşitli laboratuvar ve sağlık sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerden bilgi aldı.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşan Vali Aygöl, eğitimin anne karnında başladığını belirterek, ‘’Öğretmenlerimizin sizlerin emekleri büyük. Eğitim sadece okulda değildir. Anne karnında başlar aslında eğitim. Anne ve babanın eğitimi de çocukların gelişiminde çok büyük bir katkısı vardır’’ ifadelerine değindi.

Ardından öğrenciler ile voleybol oynayan Vali Aygöl, spor yapmanın sağlık ve gelişim açısından önemine değinerek okuldan ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.