Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Bilecik’te alacak verecek kavgasında yoldan geçen kişi vuruldu

Bilecik’te alacak verecek kavgasında yoldan geçen kişi vuruldu
07.03.2024
A+
A-

Bilecik’te bir inşaat sahibi ile işçi arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada yoldan motosikletiyle geçmekte olan bir kişi vuruldu.

Alınan bilgilere Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi Villalar Mevkiinde bir inşaat sahibi Engin M. ile sıvacı ustası Ömer K. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından Ömer K. aracında bulunan pompalı tüfekle Engin M.’ye ateş etti. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar o esnada motosikleti ile bölgeden geçen bir kişinin kafasına isabet etti. Olay yerine hemen 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken yaralı şahıs ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Gözaltına alınan Ömer K. ifadesinin ardından adliyeye sevk edilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Durumu iyi olan yaralı hastaneden taburcu edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.