Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

Bilecik’te avcıların vurduğun 300 kiloluk dev domuz görenleri hayrete düşürdü

Bilecik’te avcıların vurduğun 300 kiloluk dev domuz görenleri hayrete düşürdü
04.01.2024
A+
A-

Bilecik’te avcılar tarafından vurulan ve arazi arabası ile çekilen 300 kiloluk dev domuz görenleri hayrete düşürdü.

Bilecik merkeze bağlı Kuyubaşı köyünde yaşayan köylüler yaban domuzlarının tarlalara zarar verdiklerini belirterek avlanması için avcı Basri Kuş Taner Uçar ve Kemal Aybatı’dan yardım istediler. Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan alınan iznin ardından araziye çıkan avcılar, Kuyubaşı bölgesinde uzun takibin ardından Basri Kuş’a ait av köpeklerini salarak 300 kilo ağırlığında bir domuz avladı. Domuzu araziden domuz 4×4 arazi arabasıyla çeken avcılar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

“Biz de gördüğümüzde şaşırdık”

300 kiloluk dev domuzu gördüklerinde kendilerinin de şaşırdıklarını anlatan Basri Kuş, “Yaban domuzu tarlalara aşırı zarar verdiği için gelip bize ihbar ettiler. Bu uzun zamandır olan bir şey, yeni bir şey değil. Oradaki tarlara aşırı zararı görünce bize gelip domuzun vurulmasını istediler. Biz de gittik, hayvanı takip ettik. Köpeklerimizi saldık. Bu kadar aşırı büyük olduğunu biz de bilmiyorduk. İlk kez denk geldim. Biz de gördüğümüz zaman arkadaşlarla birlikte şaşırdık. Rekor diyorum, başka bir şey demiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.