Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

BÜYÜKERŞEN: ES-ES E YARDIM ETMEK BENİM GÖREVİM DEĞİL

BÜYÜKERŞEN: ES-ES E YARDIM ETMEK BENİM GÖREVİM DEĞİL
30.06.2023
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Sözcü TV’de katıldığı bir programda  Belediye olarak Eskişehirspor’a ben hiç yardım etmedim. Çünkü kanunen benim görevim değil ifadelerini kullandı.

87 yaşındaki Büyükerşen, Şehir halkı çok yardım etti. Son zamanlarda yönetici olarak gelenler kendi ticari ilişkilerini geliştirmek, kendilerinden bahsettirmek, siyasete atılacaklar ise onu bir basamak olarak kullanmak için Eskişehirspor’da yöneticilik yaptılar. Hepsi kulüp yönetiminden ayrılırken de alacaklı ayrıldılar. Futbol sektöründe oyuncu alım ve satımlarında çantacıların olduğunu gördük. Aracıların olduğunu gördük.

Oyunculara biçilen değerler hiçbir zaman oyuncuların eline geçmedi. Eskişehirspor ancak şirket olarak kurtulur. Dernek olarak hiçbir şekilde kalkındıramazsınız. Çünkü denetim yok. Renklerine sevdalı bazı insanlar toplanıp eski yöneticileri ibra ediyorlar. O hesapları hiç denetleyen yok. Eskişehirspor şirket olacak ki denetim altına girsin”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.