Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Çakırözer ve Süllü’den CHP İl Başkanlığı’na Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerine seçim kampanyasında gösterdikleri çalışmalar için teşekkür etti. Çakırözer ve Süllü, 24 Haziran seçimlerine ilişkin yaptığı değerlendirmelerde, (…) yeni dönemde “Demokrasi isteyen, hak hukuk özgürlük, adalet diyen milyonların özlemini gidermek için Cumhuriyet Halk Partisi olarak var gücümüzle çalışacağız” mesajı verdiler. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü 24 Haziran seçimlerinin ardından partilerinin İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette il ve ilçe örgütleri ile parti üyelerine teşekkür ederek, seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Ziyarette İl Başkanı Rabia Akman ve il yönetim kurulu üyeleriyle, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı ve Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel de katıldı.

'Millet İttifakı ile Çoğulcu Meclis'

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 24 Haziran seçimlerinde çok önemli bir demokrasi misyonu üstlendiğini belirten milletvekilleri Çakırözer ve Süllü şu mesajları verdiler:
“24 Haziran seçimlerinde parlamentoda önceki döneme göre daha çoğulcu bir tablo ortaya çıktı. İYİ Parti’nin seçime girmesini önlemeye yönelik kumpasları Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi bozmuştur. Bugün parlamentoda İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti temsil imkanı bulabiliyorsa bunda kurduğumuz Millet İttifakı’nın rolü çok büyüktür. Ülkede demokrasi olsun, çoğulculuk olsun diye yola çıkan tüm yurttaşlarımıza ve örgütlerimize yürekten teşekkür ediyoruz.”

 'Demokrasi mücadelemiz kararlılıkla sürecek'
Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin 80 milyonun Cumhurbaşkanı adayı gibi çalıştığını dile getiren Çakırözer ve Süllü, “Hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce daha ilk gün söylediği gibi sadece partimizin değil tüm Türkiye’nin Cumhurbaşkanı adayı gibi çalıştı. 7 hafta gibi kısa bir sürede yüzde 30’ların üzerinde oy topladı. Bu çok önemli bir başarıdır. Bundan sonraki süreçte tüm haksız, hukuksuzluklara karşı, baskıcı yönetime karşı demokrasi ve özgürlükler mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

'Yerel yönetimleri kazanacağız'
Önümüzdeki döneme ilişkin de değerlendirmelerde bulunan milletvekilleri şunları söyledi:
“Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Bu süreçte CHP olarak bizler için iki önemli konu var; Meclis’te tek adam yönetiminin dayatmalarına direnmek Türkiye’ye demokrasi, özgürlükler ve hukuk devleti rayından çıkarmaya çalışacak girişimlere karşı direnmek. Yerel seçimlerde de, belediye seçimlerinde mevcut belediyelerimizi korumakla kalmayıp Ankara ve İstanbul’da dahil birçok belediyeyi AKP’nin baskıcı, dayatmacı zihniyetinden kurtarmak. Eskişehir’de belediyelerimizin sağladığı hizmetleri tüm Türkiye’ye yayılmasın sağlamak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.