Site Rengi

DOLAR 32,4325
EURO 34,8475
ALTIN 2.428,49
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Candemir’den Büyükerşen’e Zor Sorular

Candemir’den Büyükerşen’e Zor Sorular
01.08.2023
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir il Başkanı İsmail Candemir URAYSİM Projesi ile ilgili yaptığı açıklamada; 2012 yılında ülkemizin acil ihtiyaçları arasında yer alan ve şehrimize büyük katkı sağlayacak URAYSİM projesinin engellenmesine yönelik Eskişehir Büyükşehir Belediyesi üstün bir gayret sarf ediyor dedi.

Candemir,Yerel mahkemeden sonra üst mahkeme de bu kararı onamış. Gerekçe neymiş efendim 1. Sınıf tarım arazisi evet Alpu ovası önemli. Peki imara açıp oteller ve eğlence merkezi haline getirdiğiniz fabrikalar bölgesi önemli değil miydi?

25 yıllık yerel iktidarınızda imara açtığınız Söğütönü, Kızılyer, Sümer, Aşağısöğütönü, Fabrikalar bölgesi, Karagözler 1. sınıf tarım arazisi değil mi?

Kaçak villa yaptığınız Söğütönü 1. Sınıf tarım arazisi değil mi?

Ya da belediyelerdeki üst düzey bürokratlarınızın gölet manzaralı kaçak yapıları koruma havzası içinde değil mi?

Bu liste uzar gider derdiniz 1. Sınıf tarım arazileri ya da doğa, yeşil ağaç yatırımın gelişimin önünde takoz olmak mı?

MHP İl Başkanı Candemir;Keşke URAYSİM gibi bir projenin iptali için gösterdiğiniz hassasiyetin binde birini Odunpazarı Belediyesinin beton ve plastik yığınına çevirdiği Hamamyolu projesi için gösterseydiniz. Bu proje kapsamında kesilen ağaçlar için feryat etseydiniz belki inandırıcı olurdunuz.

Bu gayretinizi Eskişehirin alt yapı, imar, şehir içi ulaşım, otopark gibi yerel yönetimlerin asil görevlerini yerine getirmek için gösterseydiniz biz de sizi takdir edip destek verseydik.

Ne yazık ki derdiniz 1. Sınıf tarım arazileri ya da doğa değil şehrin gelişimine engel olmak.

Şehrimiz ve ülkemiz için önem arzeden URAYSİM projesinin gerçekleşmesi için M.H.P. olarak takipçisi olacağız dün olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vereceğiz dedi

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.