Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

CANTİMUR: KAPILARIMIZIN SANAYİCİLERİMİZE HER ZAMAN AÇIK

CANTİMUR: KAPILARIMIZIN SANAYİCİLERİMİZE HER ZAMAN AÇIK

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Sanayicilerin sorun, talep ve beklentilerinin görüşüldüğü ziyarette Bakan Yardımcısı Cantimur, bakanlığın kapılarının sanayicilere her zaman açık olduğunu söyledi.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevine atanan Erdem Cantimur’u ağırladı. Küpeli, nazik ziyareti için Bakan Yardımcısı Cantimur’a teşekkür ederek, yürütülen çalışmalar, yatırımlar yanı sıra Eskişehir sanayisi hakkında bilgiler verdi. Başkan Küpeli, son yıllarda yatırımcıların Eskişehir OSB’ye ilginin bir hayli yoğun olduğunu aktararak, yeni yatırım alanları oluşturmak noktasında yönetim olarak ciddi çalışmalar yürüttüklerini iletti. Başkan Küpeli görüşmede sanayicilerin özellikle finansmana erişim konusunda yaşadığı sıkıntıları Bakan Yardımcısı Cantimur’a aktararak, destek istedi.

Sanayicilerimize kapılarımız her zaman açık

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ise Eskişehir’in önemli bir sanayi şehri olduğunu ülke ekonomisine katkısının çok büyük olduğunu söyledi. Eskişehir sanayinin daha da güçlenmesi, istihdamın artması, sanayicilerin istek, sorun ve taleplerinin çözümü noktasında Bakanlık olarak gereken tüm desteği sunmaya hazır olduklarını ileten Cantimur, “Sanayicilerimiz üretme devam etsinler. Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak her türlü talep ve sorunları çözme noktasında sanayicilere kapılarının her zaman açık. Gereken adımlar atılacaktır” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Küpeli, Maliye Bakan Yardımcılığı görevine atanan Cantimur’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.