Site Rengi

DOLAR 32,3850
EURO 34,7525
ALTIN 2.403,42
BIST 10.158,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 13°C
Paz 18°C
Pts 22°C

CHP İl Başkanı Adar’dan ‘Yeni Yıl’ Kutlama Mesajı

15.08.2019
A+
A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar, 'yeni yıl' mesajı yayınladı. 2019'dan umutlu olduğunu belirten CHP Eskişehir İl Başkanı Adar, yeni yıl mesajında şu ifâdelere yer verdi:
"Bir yılı daha geride bırakarak içimizde büyüttüğümüz yeni umutlarla ve geleceğe olan temiz duygularımızla 2019’u karşılamak üzereyiz. Ne yazık ki 2018 yılına genel itibariyle baktığımız zaman bu yılı da demokrasi, hukuk, özgürlük ve adalet mücadelesinin verildiği ve yaşamın her alanında bu kavramların talep edildiği bir yıl olarak hatırlayacağız. Çevre, sağlık, enerji, bilim, eğitim, sanat, siyaset gibi alanlarda ülkemizin acil olarak sosyal demokrat politikalara yüzünü dönmesi ve karşılaştığı sorunları emek temelli ve üretim odaklı çözüm yolları ile çözmesi gerektiği 2018 yılının her günü kendini hissettirdi. Nitekim kentimize baktığımızda,belediyeciliğin en güzel örneklerini görmek elbette tesadüf değildir.Demokrat, halkçı çözümler üretip kent halkına sunulması haklılığımızı net olarak göstermektedir. 2018 yılında Eskişehir’in fiziksel olarak daha yaşanabilir ve tercih edilir bir il haline gelmesinin ve Eskişehirlilerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik pek çok projeyi hayata geçirmenin huzuru içindeyiz.

Sosyal demokrat anlayış içinde projelerimizi şehrimizin bugünü değil yeni nesillerin mutlu günlerini düşünerek planladık. On binlerce çocuğumuz ve gencimiz sosyal demokrat belediyelerimizin şehrin farklı noktalarına inşa ettiği spor tesislerinden, kültür ve sanat merkezlerinden, erken çocukluk eğitim çalışmalarından hak ettikleri hizmeti aldılar. Yaşlılarımız hem sosyalleşebildikleri hem de kendilerini yalnız hissetmedikleri ortamlarda bir araya geldi. Şehrimizden yükselen projeler sadece ülke genelinde değil Avrupa ve dünyanın önde gelen ülkelerinin temsilcileri tarafından parmakla gösterildi.

Adil, eşit ve sosyal demokrat hizmet anlayışımızla yerli üreticiden tarladaki çiftçiye, esnaftan minik yavrularımıza kendilerini ifade edebilecekleri, üretebilecekleri, paylaşabilecekleri merkezler hazırladık. Bunların hepsi bir araya gelince İnsani Gelişme Endeksine göre Türkiye’deki 161 ilçe belediyesi içinde Tepebaşı ilçemiz 8 Odunpazarı ilçemiz ise 18 sırada yani zirvede olmayı başardı. Elbette ki bu başarılar tek başına bizlerin yaptığı ve yürüttüğü projelerin tek başına elde ettiği başarılar değildi. Eskişehirlilerin sosyal demokrasi inancına duydukları güveninin, belediye başkanlarımıza olan sevginin ve hep birlikte Eskişehir’e olan bağlılığımızın bir sonucuydu. Biz 2019 yılına büyük bir umutla bakıyoruz. İçimizde tertemiz duygular mevcut. Tüm bu inançla 2019’da tüm yurttaşlarımızın sağlık, huzur ve barış dolu bir yıl geçirmesini diliyor, Eskişehir’de var ettiğimiz huzur ve güven ortamının tüm ülkemize yayılmasını temenni ediyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.