Site Rengi

DOLAR 32,5103
EURO 34,8802
ALTIN 2.431,29
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Çin Açık Üniversitesi’nden Anadolu Üniversitesi’ne Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, uzaktan eğitim alanında 37 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle ulusal ve uluslararası alanda ilgi görmeye devam ediyor. 
Bu kapsamda Çin Açık Üniversitesinden bir heyet Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. Çin Açık Üniversitesinden yetkililer, Anadolu Üniversitesine gerçekleştirdikleri ziyarette hem Açıköğretim Sistemi hakkında bilgi aldılar hem de uzaktan eğitim alanına yönelik olarak hizmet veren birimlerde incelemelerde bulundular. Çin Açık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yang Xiaotang, Finans Direktörü, Zhang Xuhong, Müdür Yardımcıları Sun Hongfei ve Li Shuguang, Proje Ofisi Başkanı Dai Jing, ziyaret kapsamında başta Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Başar ile olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Savaş Koparal ve Prof. Dr. Güler Günsoy ile görüşmelerde bulundu.

Ankara Anıttepe Açıköğretim Bürosunu ziyaret eden Çin Açık Üniversitesi yetkililerinin sonraki durakları Açıköğretim Fakültesi oldu. Program kapsamında ise “Açıköğretim Sistemi Tanıtım ve İşbirliği Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda Açıköğretim Sistemi ile ilgili Çinli yetkililere bilgiler verildi.
Heyet, ziyaretlerine Anadolu Üniversitesi İstanbul Tanıtım Ofisi ile devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.