Site Rengi

DOLAR 32,3765
EURO 34,7590
ALTIN 2.432,17
BIST 10.002,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 18°C

DPÜ’de “Buluşma 6” isimli karma sergi

DPÜ’de “Buluşma 6” isimli karma sergi
30.11.2023
A+
A-

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen “Buluşma 6” isimli karma sergi açıldı.

GSF Frigya Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen sergi açılışına Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Her yıl Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen ve 45 akademisyenin 46 eserle katılım sağladığı sergide dijital art, grafik tasarım, resim, seramik, animasyon çizimleri ve enstelasyon türünde eserler yer aldı.

Sergide konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “ Cumhuriyetimiz ilk yüzyılını tamamladı, ikinci yüzyılına adım attı. Bu adımlarımız ilk yüzyıldaki adımlarımızdan daha güçlü olacak. Cumhuriyetin ilerlemek demek olduğunu sizlerle birlikte kanıtlayacağız. Her alanda sesimiz daha gür çıkacak. Bugün “Buluşma 6” adlı etkinliği gerçekleştiriyoruz. Biz bu sergilerle bir eğitim kurumunun gücünü ve kapsadığı alanları gösteriyoruz. Sanatı genişltmenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyoruz. Mezunlarımız ile irtibatımızı sürdürüyoruz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. Sergideki eserleri tek tek inceleyen Rektör Süleyman Kızıltoprak, eser sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.