Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C

EEYO öğrencileri düzenlenen etkinlikte staj hikayelerini paylaştı

EEYO öğrencileri düzenlenen etkinlikte staj hikayelerini paylaştı
03.12.2023
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) ve Engelliler Entegre Yüksekokulu’nun (EEYO) ortak çalışmalarıyla düzenlenen ’Staj Hikâyem’ etkinliği, Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlik çerçevesinde saygı duruşunun ardından, işaret diliyle İstiklâl Marşı okundu. Ardından İstiklâl Marşı Korosu’nda yer alan işitme engelli öğrencilere teşekkür belgeleri verildi. Anadolu Üniversitesi EEYO Müdürü Doç. Dr. Zehranur Kaya’nın açılış konuşmalarını yaptığı etkinlikte EEYO’nun çeşitli bölümlerinde öğrenim gören son sınıf öğrencileri staj hikayelerini katılımcılarla paylaştı.

“Öğrencilerimize destek olmak amacıyla staj koordinatörlüğü birimini kurduk”

Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu olarak 2015 yılından bugüne 9 büyük staj sunumu gerçekleştirdiklerini aktaran Doç. Dr. Zehranur Kaya, entegrasyon çerçevesindeki öğrencilere destek sağlamak amacıyla staj koordinatörlüğü kurulduğunu ifade ederek, “Son sınıftaki öğrencilerimizin iş hayatına atılacak olmalarından dolayı çalışma ortamını daha yakından tanımak ve tanıtma hedefiyle gerçekleştirilen ve 2015’ten bugüne devam eden staj sunumu etkinliklerimize çok önem veriyoruz. Stajlar, öğrencilerimizin ilk iş deneyimi olması sebebiyle çok değerli. Yönetim olarak staj süreçlerinde başından sonuna kadar öğrencilerimiz yanında yer alıyoruz. Desteğimizin devamlı ve sağlıklı olması adına staj koordinatörlüğü birimimizi kurduk ve şu haliyle Anadolu Üniversitesi’nin en aktif birimlerinden olduğunu büyük bir gururla belirtmek isterim. Bu bağlamda başta Anadolu Üniversitesi, Engelliler Entegre Yüksekokulu ve İdari Meslekler Bölümü Staj Koordinatörü Öğr. Gör. Gökçen Abalı olmak üzere emeği geçen tüm hocalarıma teşekkür ederim” dedi.

EEYO Uygulamalı Güzel Sanatlar Bölümü, Bilgisayar Kullanımı Bölümü, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümünde öğrenim gören öğrenciler staj deneyimlerine dair bilgileri paylaştı. Öğrencilerin sunumlarının ardından, Doç. Dr. Zehranur Kaya, iş birliklerinden dolayı ANAKARİYER teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.