Site Rengi

DOLAR 32,2952
EURO 34,6307
ALTIN 2.414,74
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 12°C
Paz 18°C

Emet’in eski Belediye Başkanı Mustafa Koca MHP’den adaylığını koydu

Emet’in eski Belediye Başkanı Mustafa Koca MHP’den adaylığını koydu
09.12.2023
A+
A-

Emet’in bir önceki dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Koca, MHP’den Emet Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Bir önceki dönemde AK Partiden Emet Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Koca, 2019 yerel seçimlerinde de Demokrat Parti’den aday olmuş, ancak seçimi kazanamamıştı.

Mustafa Koca, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) adaylık başvurusunu MHP İl Başkanı Selçuk Alıç ve Emet MHP İlçe Başkanı Mustafa Mecit ile Ankara’daki MHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, adaylık başvurusu sırasında Selçuk Alıç ve Mustafa Mecit ile bir araya gelerek Mustafa Koca’ya desteklerini iletti. Bahçeli, birliktelik mesajları verdi.

MHP’den tekrar adaylık için başvuruda bulunan Mustafa Koca, geçmişteki deneyimleriyle Emet’e hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Mecit, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gazi Emet’imizin belediye başkanlığı için aday başvurusunu genel merkezimize yapan Mustafa Koca’ya Emet İlçe Teşkilatımız adına başarılar dileriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.