Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANAN VALİ AYYILDIZ’IN VEDA MESAJI

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANAN VALİ AYYILDIZ’IN VEDA MESAJI

 

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız bir veda mesajı yayınladı.

Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız;10 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atanmış olduğum Eskişehir Valiliği görevinde yaklaşık 3 yıl boyunca bu güzide şehrin ve sizlerin hizmetinde olmanın gururunu yaşadım.

Pek çok farklı medeniyete ev sahipliği yapmasının yanında Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin de atıldığı Kuruluşun Şehri Eskişehir’e hizmet etmekten büyük bir onur duyduğumu da ayrıca belirtmek isterim.

Görev süremiz içerisinde vatandaşlarımızla birebir görüşerek şehrin gelişim dinamiklerine uygun projelere imza attık. Başarılı her çalışma birlik ve beraberliğimizin bir ürünüdür. Bu çalışmalarda bana yardımcı olan tüm mesai arkadaşlarıma, milletvekillerimize, askerî erkâna, kıymetli meslektaşlarım vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, emniyet ve jandarma teşkilatımıza, değerli yargı mensuplarımıza, üniversitemizin kıymetli mensuplarına, İl müdürlüklerimize, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlarımıza, siyasetçilerimize, iş adamlarımıza, ulusal ve yerel basın mensuplarımıza, ve özellikle siz değerli Eskişehirli Hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Gönlümüzde müstesna bir yer edinen Eskişehir Valiliğinden bir Eskişehirli olarak ayrılıyorum. Emniyet Genel Müdürü ve Erol Ayyıldız olarak vatanımıza en güzel şekilde hizmet etmenin azim ve kararlılığı ile gönlümüz her zaman sizlerin ve Aziz milletimizin hizmetinde olmaya devam edecektir. ‘’Halka hizmet Hakka Hizmettir’’ düsturuyla çıktığımız bu yolda Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi hep beraber gerçekleştireceğiz.

İçinde bulunduğumuz mübarek günler vesilesi ile de kulluğun, şükrün ve paylaşmanın bir ifadesi olan Kurban Bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyor, helallik diliyorum. Selam, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.