Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

EMRE AYDIN:ESKİ’NİN ESKİŞEHİR’DE İŞİ NE?

EMRE AYDIN:ESKİ’NİN ESKİŞEHİR’DE İŞİ NE?
22.06.2023
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre AYDIN, ESKİ’nin Tepebaşı’nda yeterli hizmet vermemesine karşı çıktı.

Tepebaşı’nda doğmuş, büyümüş, Tepebaşı Meclis Üyesi olarak görev yapan, hepsinin dışında şehrimin, hemşehrimin derdi ile dertlenen birisi olarak soruyorum;

ESKİ’nin Eskişehir’de işi ne?

Biz artık yıldık.

Yıllardır Tepebaşı’nda her yağmurda altyapı eksikliği nedeniyle ulaşım durma noktasına geliyorsa, Baksan’da, Sakintepe’de ve daha birçok noktada bu yüzyılda vatandaşlar kanalizasyon için çukur kazmak zorunda kalıyorsa, yağmur suyu mazgalları ile ilgili hiç bir çalışma yokken var olan birkaç mazgalın temizliğini bile yapamıyorsa bu ESKİ’nin işi ne?

ESKİ Büyükşehir Belediyesi’ne oradan da belediye şirketlerine para/sermaye aktarmak dışında ne işe yarar?

ESKİ’nin Tepebaşı Belediye Başkanı’nın Özel Kalem Müdürünün villasına özel su pompası kurdurduğuna dair bunca haber çıktı. KONU ile ilgili bir açıklama gördük mü?

Susalım, unutulsun sonra yine engelleniyoruz der işi kurtarırız siyaseti artık bitmiştir. Yıllardır hükümetten gerekli desteği alamıyoruz sözlerini mecliste merkezi idareden gelen ödenek rakamlarını net şekilde ifade ettiğimiz günden itibaren artık duymuyoruz. Bunun yerine başka bahaneler de üretemediler. Bu sebeple asli görevleri yerine başka işlerle meşgul olmalarının sebebini örtmek için susmaktan başka çözüm yolu bulamıyorlar. Halbuki siyasetin sorumluluğu çok nettir. Araştırır ve gereğini yaparsınız. Eskişehir bunu hak etmiyor. Her yağmurda aynı manzarayı görmek istemiyoruz. Baksan gölünde yüzmek istemiyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.