Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Endüstriyel Robotik Kol Kategorisi’nde dünya birincisi ve ikincisi olan öğrencilere ödül verildi

Endüstriyel Robotik Kol Kategorisi’nde dünya birincisi ve ikincisi olan öğrencilere ödül verildi

Eskişehir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış yılı programında Endüstriyel Robotik Kol Kategorisi’nde dünya birincisi ve ikincisi olan öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış programı düzenlendi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlhan Özata, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan ve Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu açılış konuşmalarını yaptı. Programın devamında Cemre Koşar isimli öğrenci ‘Okul Yolu’, Alper Arslan ise isimli öğrenci ‘Öğütler’ adlı şiirlerini okudu. Açılış töreninin sonunda ise Endüstriyel Robotik Kol Kategorisi’nde dünya birincisi ve ikincisi olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Tören bitiminde protokol mensupları dereceye giren robotları yakından inceledi.

“Öğrencilerimiz Uluslararası MEB Robot Yarışması’nda dünya birincisi ve ikincisi olmuştur”
Açılış konuşmasını yapan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü İlhan Özata, “1942 yılından beri Eskişehir’imize mesleki eğitim alanında on binlerce mezun kazandıran bu okulumuz yine yeni eğitim öğretim yılının açılışında bize büyük bir onur ve gurur yaşatarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu Uluslararası MEB Robot Yarışması’nda dünya birincisi ve ikincisi olmuştur.

Bu öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tekrar kutluyoruz. 3 bin 500 öğrenci ve 270 öğretmenimizle Eskişehir’in en büyük ve en gözde mesleki eğitim okulu olmak bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor ve Eskişehir sanayisine en fazla ara eleman yetiştiren bir okuluz. Okulumuzun açılış programına ve ödül törenimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.