Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Erhan Erden’den Gökbörü vurgusu

Erhan Erden’den Gökbörü vurgusu
23.01.2024
A+
A-

Pazar günü gerçekleşen” Cumhur ittifakı Seyitgazi Buluşması” programında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Erhan Erden;yirmi yıl şerefli ordumuza hizmet ettim. Bunun neredeyse yarısında Teröre maruz kalan bölgelerimizde kalleş vatan hainleri ile mücadele ile geçti. Kızıl elma ülküsünü, Gökbörü ilkesini kendime şiar edindim dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu,AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir’in de katıldığı ve 500 kişilik bir değerlendirme toplantısında konuşan Cumhur ittifakı Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Erhan Erden;Seyitbattalgazi, Sücaattini veli, Üryan baba, himmet baba gibi manevi büyüklerimizin diyarıSeyitgazi’mizdeBeş yıllık duraklama döneminin arkasından, emaneti yeniden Cumhur İttifakı’mıza kazandırmak için gece gündüz demeden,yağmur, çamur, kar, soğuk demeden 51 mahallemizi karış karış kapı kapı dolaşarak, her bir gönle dokunarak, çalışmak için yola revan olduk. Ve bu değişimin olacağına canı gönülden inanıyoruz, Kararlıyız, Azimliyiz, Gayretliyiz ve Hazırız ifadelerini kullandı.

MHP Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Erhan Erden;Seyitgazi’de ve Eskişehir’de Belediyelerimizi Cumhur İttifakı’na kazandırana kadar yorulmadan, usanmadan, bıkmadan, ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla Çalışmaya yeminliyiz dedi.

Erhan Erden; yirmi yıl şerefli ordumuza hizmet ettim. Bunun neredeyse yarısında Teröre maruz kalan bölgelerimizde kalleş vatan hainleri ile mücadele ile geçti. Kızıl elma ülküsünü, Gökbörü ilkesini kendime şiar edinerek Devletimizin ve Milletimizin bekası uğruna görev yaptım. Şimdi de Dogup büyüdüğüm topraklara vefa borcumu ödeyebilmek için, yaklaşık 4-5 yıldır uğrunda kafa yorduğum, tasarladığım projeler ışığında, ilçemize hizmet edebilmek için değerli büyüklerimizin taltifleriyle Cumhur İttifakı MHP Seyitgazi Belediye Başkan adayı olarak gösterildim. Rabbim mahcup etmesin, hiçbir zaman gaflete düşürmesin inşallah dedi.

İlçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için çok önemli bir Karar verebilmek adına 31 Mart tarihinde sandık başında olacağız. İlçe insanımızın yüzünün hep gülebilmesi, mutlu olabilmesi, Çiftçilerimizin daha bilnçli ve daha verimli mahsüller alabilmesi için, İlçemizin Yatırım ve Hizmetlerden daha fazla pay alabilmesi için, yerinde sayan degil, çıgır aşan, doğal ve kültürel zenginliklerinin farkında olan Bir Seyitgazi için her birimiz canla başla var gücümüzle hedefe ulaşmak için çalışacağız.

Artık Eskişehirde ve Seyitgazi’de AK Parti ve MHP olarak degil,Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçelinin hiçbir menfaat gözetmeksizin inşa etmiş oldukları Cumhur ittifakı olarak hedefe kilitlendik,

Sizlerle ve Tüm dava arkadaşlarımızla beraber Köy köy mahalle mahalle gezerek kendimizi, projelerimizi, anlatıp halkımızın desteğini alarak bizi bu göreve layık gören büyüklerimize Allah ın izniyle bu ilçenin anahtarını 01 Nisan sabahı teslim edeceğiz.

Merkezi Hükumetle entegre olmuş, Yerel bir Yönetimin İlçemize neler kazandıracağı yadsınamaz bir gerçektir.Üreten, Kazanan, Canlı ve Gücünün farkında olan Bir Seyitgazi için,Yürüyen degil Koşan bir Seyitgazi için,

bu seçimin iyi bir fırsat ve Başlangıç olabilmesi temennisiyle,Ayırmadan Ayrışmadan Yep Yeni Bir Seyitgazi için Yeni bir Kan Yeni bir Heyecan diyor hepinize saygılar sunuyorum dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.