Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

ERİAD ‘ tan Yeni Yıl mesajı

ERİAD ‘ tan Yeni Yıl mesajı

Eskişehir Rumeli İşadamları Derneği Başkanı Rüştü Şentuna, Büyük umutlarla başladığımız ancak henüz başında tarihin en büyük felaketlerinden birini yaşadığımız 2023 yılını geride bırakıyoruz dedi.

Rüştü Şentuna, Deprem gerçeğinin bizi insani, ekonomik ve tedbir açısından acı bir bilançoyla sınadığı öte yandan dayanışma ve kenetlenme adına da güzel örnekleri perçinlediğimiz bir süreç yaşadık.

2024 Yılından öncelikle beklentimiz benzeri acıların yaşanmaması ve bu konuda özel ve kamusal anlamda gerekli tedbirlerin en üst düzeyde alınmasıdır.

 

Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği olarak yönetim kurulu ve üyelerimizle 2023 yılında önemli bir mesai harcadık. Bu yıl şehrimize somut değerler kazandırmanın yanı sıra kenetlenmiş bir sivil toplum örgütünün neler başarabileceği konusunda ufkumuzu genişlettiğimiz özel bir yıl geçirdik.

 

Üyelerimizle birlikte kurduğumuz Rumeli A.Ş. ile birlikte Tepebaşı Belediyesi ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile Türkiye’de örneğine pek rastlanmayan yap-devret modelini hayata geçirdik. Eskişehir’e çok amaçlı bir toplantı salonu ile Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkına değerli bir sosyal tesis kazandırdık. Aynı zamanda dernek faaliyetlerimizi daha da hızlı ve verimli hale getiren ERİAD Hizmet binamızı da kısa sürede inşa ederek çok özel bir farkındalığa hizmet ettik.

 

2023 Yılı aynı zamanda hepimiz için çok değerli olan Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılıydı.

Bu sebeple gerek Eskişehir gerek ise Balkan ülkelerinde Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığımızı çok sayıda etkinlik, ziyaret ve özel çalışmalarla perçinlemiş olduk.

 

Kültürümüzü korumak ve yarınlara taşımak adına ERİAD Gençlik Kurulumuz ile birlikte önemli bir yol kat ettik ve örnek çalışmalar gerçekleştirdik.

 

ERİAD Üyelerimizle birlikte şehir istihdamına yaklaşık 13 bin kişilik çalışanın yanı sıra, üretim ve ihracat konusunda da hatırı sayılır bir şekilde katkı sunmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

En önemlisi Eskişehir’in yıllardır hayalini kurduğu çok değerli yatırımlar için ERİAD olarak düğmeye bastık ve 2023 yılı sona ermeden bu hayalleri önce proje aşamasına getirdik ve 2024 hedefleri içine aldık.

 

Hem havacılık hem de termal turizm konusunda fark yaratacak çok değerli yatırımlarımız an itibariyle bürokratik sürecine başladı ve 2024 yılında bu sürecin heyecanını tüm Eskişehir halkıyla paylaşmayı hedefliyoruz.

 

Türkiye’ye örnek olan, çağdaş, demokrat ve Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan şehrimizin marka değerini daha da yükseltmek, kültürel, ekonomik ve sosyal açıdan şehrimize daha fazla katkı sunmak adına tüm yönetim kurulumla birlikte 2024 yılında da yoğun bir mesai içinde olacağımızı altını çizerek belirtmek istiyorum.

2024 Yılının tüm ülkemize, şehrimize ve balkan ülkelerinde yaşayan soydaşlarımıza, paydaşlarımıza sağlık, huzur ve ekonomik açıdan bereketli geçmesini temenni ediyorum

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.