Site Rengi

DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2.725,36
BIST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
24°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 30°C
Sal 28°C
Çar 28°C

Erkan Koca,Vakıfı istedi, işte O zaman itibar Suikastine uğradı

28.05.2024
A+
A-

Eskişehirspor’da Önümüz Pazar günü yapılacak Kongrede kuvvetle ihtimal Klüp Başkanı değişecek, Erkan Koca bayrağı Ulaş Entok’a devredecek konuşuluyor.Bunu en fazla da mevcut Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Şahbaz istiyor.Aslında CHP’li Belediye Başkanları, Milletvekilleri, İl Yöneticileri, Erkan Koca’nın babasından  itibaren Merkez Sağ çizgisinden gelmesi ve AK Parti’ye yakın  siyaset yapması meticesiyle Klüp Başkanlığını bırakması  gerektiği Yerel seçimlerden bu yana dillendirilmekte…..

Ekim 2023’ün son günlerinde Erkan Koca Eskişehirspor tesislerinde  yaptığı  basın toplantısında ” Eskişehir Spor Eğitim Vakfının Eskişehirspor’a devredilmesini isteyerek eski Klüp Başkanı  Halil Ünal,  eski Klüp Yöneticileri  Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz’dan imza vermelerini  istedi, çünkü vakfın ES-ES ‘e verilmesinin  önünde kalan tek engel  onların  imza  vermeseydi.

İşte ne olduysa  ondan  sonra  oldu, ES- ES taraftarlarının  gözdesi yıllardır Altes Tribün Liderligi  yapan namı diğer Maviş ,Erkan Koca, kötü  çocuk oldu.Yüzlerce feyk hesaplardan  saldırı  başladı, o tarihte  takımda Lider  durumdaydı.Futbolcuların insicamı bozuldu,performans düştü ve takım  puan kaybını yaşamaya başladı.

Eskişehir Spor Eğitim Vakfını istemek  ES-ES i maddenin  özgürleştirmekti,Eskişehirspor’a büyük  gelir getirecek Billboardların peşkeş  çekilmesinin  önüne  geçmekti.

İşte bu yüzden  Maviş gitmeliydi, rant  bozulmamalıydı.Erkan Koca birilerinin  nasırına  basmıştı.

Şimdi 26 Ekim 2023 tarihli  Erkan Koca’nın basın toplantısında dile getirdiği tüm metini virgülüne bile dokunmadan aktarıyorum

Eskişehirspor için vakfın önemli olduğunun altını çizen Koca, “Eskişehirspor Vakfı yönetimi şuan eski başkan Halil Ünal’da. Kendisinden biz istedik.

Vakıf Eskişehirspor için çok önemli. Eğitim vakfı şu anda eski başkanlarımızdan Haluk’un başkanlığını yapıyor. Yine eski başkan vekillerimizden Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz oranın yönetiminde. Biz kendilerine ulaştık, konuştuk. Bu vakfın şu anda bize etik olan Eskişehirspor başkanı yönetimine devredilmesi. Bizler de bu koltuklarda gelip geçiciyiz. Bizler de buradan giderken yeni başkana bu vakfı teslim edip gideriz. Vakıf önemli. Gelecek olan bağışlar, destekler, sponsorlar olsun bunları bizim vakıf üzerinden yapmamız daha iyi gözüküyor şu anda. Çünkü temiz bir yer. Eskişehirspor’umuz bildiğiniz gibi borçları olan bir dernek. Burada bildiğiniz gibi borç var. Vakfı da borca sokmuşlar geçtiğimiz dönemlerde. Nasıl yapalım diye onlarla görüşmek istedik ama bir dönüş alamadık. Bu hafta da bekleyeceğim dönüş yapmalarını. Dönüş olmazsa gerekli mercilere durumu söyleyeceğiz. Vakfın 2 milyon lira gibi bir borcu var”dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.