Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

ESBALDER Sazan Balığı Yakalama Yarışması düzenledi

ESBALDER Sazan Balığı Yakalama Yarışması düzenledi
04.09.2023
A+
A-

Eskişehir Olta Balıkçıları ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği (ESBALDER) 4 gün süren ve 20 takım, 64 yarışmacı ve 254 toplam katılımı ile Sarısungur 2023 Göleti Sazan Balığı Yakalama Yarışması düzenledi.

Yarışmaya, Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli, Bursa, Uşak, Sakarya, Adapazarı ve İnegöl’den gelen toplam 20 takım, 64 yarışmacı katıldı. Oldukça çekişmeli mücadelede 52 adet sazan balığı tutan takımlar, hiçbir balığa zarar vermeden tekrar suya geri bırakıldı. Kıran kırana mücadele veren takımlar son saatlere kadar heyecanın bitmediği bir müsabakaya tanıklık ettiler. Yarışma toplam 4 gün boyunca aralıksız sürdü. Yarışmacılar, ailelerinde yer aldığı müsabaka da Odunpazarı ilçesi Sarısungur Mahallesi’nde bulunan Sarısungur Göleti’nde mücadele etti. Amatör Sportif Olta Balıkçığı Federasyonu (ASOF) Başkanı Serkan İnanç ve Amatör balıkçılık Dernekleri KÜSOBDER (Kütahya), ATSOBDER (Afyon), İNOBDER(İnegöl), Öbsader (İstanbul) ve yarışmaya destek vererek Eskişehir’de misafir oldular. Yarışma alanında sporcular ve misafirlerimizin güvenliği için DAK (Dorlion Arama Kurtarma) ekibi yarışma boyunca sahada hazır bulundular.

Yarışmada dereceye girerek ödüllere hak kazanan takımlar;
En Çok Balık Yakalama Kategorisi’nde 1’incilik ödülü Börü Sazan Takımı’ndan Ahmet Sert ve Hüseyin Yıldırım, 2’cilik ödülü ATSOBDER Takımı’ndan Erdal Üzümözü, Gökhan Sevim ve Gökhan Koni ve 3’ülük ödülü, İNOBDER Dostum 2 Takımı’ndan Engin Aktay, Ertan Güney, Özcan ŞEN ve Timur Güney’e verildi.
En Büyük Balık Yakama Kategorisi’nde ise 1’incilik ödülü Optimum Baits 1 Takımı’ndan Hüseyin Öz, Hasan Hüseyin Karcı ve Hasan Yıldız’a verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.