Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Esentepe Mahallesi yol çalışması bekliyor Tepebaşı Belediyesi Pişmiş (!) Gibi Bakıyor

Esentepe Mahallesi yol çalışması bekliyor Tepebaşı Belediyesi Pişmiş (!) Gibi Bakıyor
12.09.2023
A+
A-

Esentepe Mahallesi Topdemir Sokak sakinleri yollarının bozuk olduğunu yollarda onarım çalışması beklediklerini belirtiyor.Esentepe Mahallesi Topdemir Sokak sakinleri yollarının bozuk olduğunu yollarda herhangi bir onarım çalışmasının olmadığını bir an önce onarım çalışması beklediklerini belirtti.

Evlerinin önünün yaklaşık 1 buçuk yıldır kazılı ve bozuk bir şekilde durduğunu belirten mahalle sakinleri, yetkililerin bu sorunu bir an önce çözmesini istiyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESKİ ve Tepebaşı Belediyesi’ne seslenen mahalle sakinleri, “1,5 yıl önce altyapı çalışması kapsamında ESKİ tarafından mahallemizde çalışma başlatıldı.

Altyapı çalışması bittikten sonra maalesef 1,5 yıldan beri nerdeyse hiçbir icraat yok. Kapılarımızın önü çok kötü durumda. Kazılan yerler kazıldığı gibi duruyor. Tozdan ve yağışlı havalarda çamurdan geçilmiyor. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.