Site Rengi

DOLAR 32,2769
EURO 34,6976
ALTIN 2.409,76
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 13°C
Paz 18°C
Pts 22°C

Esentepelilerden Hatipoğlu’na ‘tam destek’ sözü 

Esentepelilerden Hatipoğlu’na ‘tam destek’ sözü 
07.02.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Esentepe Mahallesi ziyaretinde vatandaşların yerel yönetimlere olan beklentilerini dinledi. Esentepe’nin yıllardır hizmet görmediğini ifade eden vatandaşlar, Hatipoğlu’na ‘tam destek’ sözü verdi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek, ihtiyaç ve beklentilerini dinlemeye devam ediyor. Bu çerçevede seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hatipoğlu, son olarak Esentepe Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü için hazırlanacak projelerden bahseden Hatipoğlu, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Esentepe Mahallesi’nin belediyeler tarafından unutulduğunu ve hizmet göremediklerini ifade eden vatandaşlar Nebi Hatipoğlu’na tam destek sözü vererek, başarı temennilerinde bulundu.

Hatipoğlu vatandaşlara yaptığı konuşmada, “Bu göreve, vatandaşlara hizmet etmek için talip oldum. Öncelikle beni bu yolda yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür etmek istiyorum. Gösterdiğiniz teveccüh beni çok mutlu etti. İnşallah talip olduğumuz bu göreve sizlerin desteğiyle geleceğiz ve kentimizin her bir karışında ayrım gözetmeksizin vatandaşımıza hizmet edeceğiz.

Esentepe’nin yaşadığı sorunları görüyorum ve bu sorunların çözümü için projelerimizi hazırlıyoruz. Hedefimiz, altyapı, imar ve çevre düzenlemelerini yaparak, Esentepe’ye rahat bir nefes aldırmak. Mahalleye ulaşım çok zor, biz bu zorlukları da çözerek, üstesinden geleceğiz. Bu zamana kadar size hizmet edilmedi ama biz vatandaşa nasıl hizmet edileceğini tüm Türkiye’ye göstereceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.