Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

ESKİŞEHİR ADLİYESİ YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

ESKİŞEHİR ADLİYESİ YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR
20.02.2023
A+
A-

Eskişehir Adliyesi ve ceza infaz kurumları büyük yıkıma neden olan depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgeye daha önce 2 yardım aracı gönderen Eskişehir Adliyesi ve ceza infaz kurumları, yardımlarına devam ediyor.
Daha önce temel gıda ürünleri, ekmek, giyecek, battaniye, su, çocuk bezi ve bebek maması gibi acil ihtiyaçların giderilmesi için yardımda bulunulurken, bu kez Adalet Bakanlığının başlatmış olduğu Kardeş Adliye uygulaması ile Eskişehir Adliyesi ile kardeş olarak belirlenen Elbistan Adliyesinde bulunan personellerin ve ailelerinin soğuk kış aylarında ısınma ihtiyacının karşılanması adına bir adet konteynır, seyyar tuvalet, dış mekan sobası, ısıtıcı ve gıda malzemeleri temin edilerek yardım aracı ile Elbistan’a gönderildi.

VARİLLER DEPREMZEDELER İÇİN SOBA HALİNE GETİRİLDİ
Deprem bölgesi Elbistan’da yaşanan soba ihtiyacı ile ilgili olarak Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının girişimleriyle Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığından temin edilen 90 adet varil Eskişehir 2 Nolu Açık Ceza İnfaz Kurumu Atölyesindeki gönüllü infaz koruma memurlarının yoğun çalışmaları sonucundan dış mekan sobası haline getirildi. İşlemleri tamamlanan sobalar da Elbistan’a gönderilmek üzere yardım aracına yüklendi. Sobalar için gereken odunların da Mersin Orman Bölge Müdürlüğünden temin edileceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.