Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

ESKİŞEHİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AYŞEN GÜRCAN PARTİLİLERLE BULUŞTU

ESKİŞEHİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AYŞEN GÜRCAN PARTİLİLERLE BULUŞTU
10.04.2023
A+
A-

Dün açıklanan Milletvekili Aday listelerinde  ismi AK Parti 2. sıra Eskişehir Milletvekili  adayı olarak açıklanan Prof.Dr. Ayşen Gürcan Akşam saatlerinde Akrabalarından  oluşan kalabalık bir  grupla AK Parti Eskişehir il Binasına geldi.İl Başkanı Süleyman Reyhan ve Partiler tarafından karşılanan Gürcan, Teşkilat mensuplarıyla biraraya geldi.

1963 doğumlu olan Ayşen Gürcan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nden mezun olmuş; 2005 yılına kadar Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. 2006-2011 yılları arasında Başbakanlık’a bağlı Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. 2015’te kurulan 63. Hükümet içerisinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak yer alan Gürcan, Cumhuriyet tarihinin ilk başörtülü kadın bakanı olmuştur.

2015-2023 yılları arasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanı’nın İmam-Hatip Liselerine Profesör müdür çağrısına gönüllü olmuş, 2019 tarihinde Kadıköy Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ne müdür olarak görevlendirilmiştir. Maarif Vakfı’nın kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi olan Gürcan, Yüksek Öğretim Genel Kurulu üyeliğini de Milletvekili adaylığına kadar sürdürmüştür.

Prof.Dr. Ayşen Gürcan’ın eğitim bilimleri, öğretmen eğitimi, öğrenme-öğretme, öğrenme ve öğretme stratejileri, tekno-psikoloji, internet etiği ve internet bağımlılığı ile aile eğitimi alanlarında ulusal ve uluslararası yayınları bulunmaktadır. Ayrıca Kur’an’ın eğitim açısından davranış analizi yapmış, Kur’anın hayata geçirilmesine ilişkin çalışmaları bulunmaktadır.

Sivil Toplum Kuruluşlarına üst düzey katkı veren Gürcan; birçok vakıfda üst düzey görevlerde bulunmuştur. Aynı zamanda çeşitli radyo ve televizyonlarda aile eğitimi, iletişim ve sosyal konularda programlar yapmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.