Site Rengi

DOLAR 32,5251
EURO 34,9037
ALTIN 2.438,04
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

ESKİŞEHİR ÇINAR KADINLARI DERNEĞİNDEN RAMAZAN SÜRESİNCE ÜCRETSİZ İFTAR YEMEĞİ

ESKİŞEHİR ÇINAR KADINLARI DERNEĞİNDEN  RAMAZAN SÜRESİNCE ÜCRETSİZ İFTAR YEMEĞİ
10.04.2023
A+
A-

11 Ayın Sultanı Ramazan ayında birçok yardımsever ile şehir dışından Mavi Radyo dinleyicileriyle ve şehrin yürekli esnaf ve firmaları ile Deprem bölgesinden misafirlere , öksüz ve yetim çocukların bireyleriyle ,ihityaç sahibi aileler ile aynı sofrada buluşarak mu paylaşıma ortak oluyorlar.

Vatandaşlar, lokantaya gidip iftar yaparak oruçlarını açarken, işletme sahipleri ve çalışanlarına da dua ediyor.

Eskişehir çınar kadınları derneği başkanı Semanur Dilek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ramazan ayının 30 günü boyunca tüm halkımıza iftar yemeğimiz ücretsizdir. Derneğimizde her akşam yaklaşık 100 150 kişiye sulu yemek , iftariyeliği çayını tatlısını ikram ediyoruz. Her gün iftara gelen vatandaşların sayısı artıyor.

Ayrıca yemeğimiz var ise yaşlılara yemeklerini paketleyerek veriyoruz. bu yolculukta bizimle adım atan aynı sofrada buluşturan kıymetli yardım severlere firmalarımıza medya sponsorumuz Mavi Radyo Alişya Babaya gizli kahramanlarımıza Maddi ve manevi teşekkürlerimi sunuyor İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Birlikten kuvvet doğar Allah razı olsun herkesten dedi.Vatandaşlar da Ramazan ayında böyle bir duyarlı hareket için işletme sahibine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.