Site Rengi

DOLAR 32,5415
EURO 34,8110
ALTIN 2.444,86
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu: “Hedef Daha Çok İş Birliği”

Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu: “Hedef Daha Çok İş Birliği”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi Üyeleri iş birliğini artırmak ve GGK’nın çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmak üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu. TOBB Eskişehir GGK İcra Komitesi Başkanı Yusuf Melih Turan ve Başkan Yardımcısı İlhan Köksal’ın önderliğinde gerçekleşen ziyaretlerde konuşan GGK Başkanı Turan, “GGK üyeleri olarak iyi bir iş birliği içerisindeyiz. Çok güçlü bir kuruluz ve iyi bir beraberlik havası oluşturduk. Gelecek vizyonumuzu ortaya koymak, çalışmalarımızı tanıtmak ve iş birlikleri geliştirmek üzere birtakım ziyaretler gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Bu bağlamda ziyaretlerin ilki Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ile başladı. ESO Başkanı Kesikbaş ile görüşen GGK İcra Komitesi üyeleri yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. ESO Başkanı Kesikbaş, GGK’nın yeni dönemini için kendilerini tebrik etti. ESO koordinasyonunda bulunan TOBB Eskişehir GGK’nın çok güzel işler başaracağına inandığını söyleyen Kesikbaş, her zaman genç girişimcilerinin yanında olduklarının altını çizdi.

 

Ziyaretlerin sonraki durağı Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy oldu. Kendilerini makamında ağırlayan Vali Aksoy’a teşekkürlerini sunan GGK İcra Komitesi Üyeleri, Genç Girişimciler Kurulu’nu tanıttı. Ziyarette Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Meclis Başkan Yardımcısı Nilay Güneş Erdemir’de bulundu. ESO Başkanı Kesikbaş, ESO koordinasyonunda bulunan GGK’nın faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Vali Aksoy, yeni dönemi için GGK üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Girişimciliğin önemine dikkat çeken Vali Aksoy, gençlerin etkili olabilmesi için desteklenmeleri gerektiğini ve bu anlamda Valilik olarak gençlerin yanında olduklarını ifade etti. Bir dizi temaslarda bulunan GGK heyeti Eskişehir Ticaret Borsası (ETB)’nı ziyaret etti. ETB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan ve Meclis Başkanı Hasan Öztürk ile görüşen GGK heyeti kendilerini tanıtarak misyon ve hedeflerini açıkladı. Görüşmede olası iş birlikleri değerlendirildi. ETB Başkanı Zeydan, birlik ve beraberliğin önemini vurgularken Eskişehir’de güçlü bir lobinin oluşturulmasının gerektiğini ve bunun gençlerin atılımı ile olabileceğini belirterek nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

 

Ziyaret programı Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ile devam etti. ETO Başkanı Metin Güler ile görüşen GGK üyeleri yeni dönem çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. ETO Başkanı Metin Güler birlik ve beraberlik içinde olmanın çok değerli olduğunu, GGK olarak bu uyumu yakaladıkları için tebriklerini iletti. Yeni dönemin planlı bir şekilde yönetilmesi temennisinde bulunan ETO Başkanı Güler, GGK’nın ESO koordinasyonu içinde güzel işlere imza atacağını ve çok başarılı işler yapacaklarına inandıklarını ifade etti. Yeni dönemin hayırlı olmasını temennisinde bulunan Güler, ETO olarak destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

 

Son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek, Büyükerşen’in makamında görüşmelerde bulunan GGK heyeti, projeleri ve gelecek hedeflerini açıkladı. Büyükerşen, gençlere başarılı olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. “Emek harcayın, uğraş verin, doğru olun ve işinize zaman ayırın” diyen Yılmaz Büyükerşen, gençlerden çok şey beklediklerinin altını çizdi. Girişimciliğin geliştirilmesinin ve ekonomik kalkınmanın önemine dikkat çeken Büyükerşen, her zaman gençlerin yanında olacaklarını ve olası iş birliklerine açık olduklarını söyledi. GGK Heyeti, ziyaretler sonrası değerlendirme toplantısı yaparak, gelecek hedefleri ve hayata geçirecekleri projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.