Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Eskişehir Hava İkmal personeli depremin merkezinde özveriyle çalışıyor Eskişehir 1’inci Hava Bakım Fabrika

Eskişehir Hava İkmal personeli depremin merkezinde özveriyle çalışıyor  Eskişehir 1’inci Hava Bakım Fabrika
20.02.2023
A+
A-

Eskişehir 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü (Hava İkmal) tarafından Kahramanmaraş’ta görevlendirilen 100 gönüllü personel bir mucizeyi gerçekleştirerek 258’inci saatte Neslihan Kılınç’ı sağ olarak kurtardı. Hava İkmal’in gönüllü personelleri bölgede çok sayıda çalışmayı da aynı anda yürütüyor.

Eskişehir 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü tarafından 100 kişilik gönüllü ekip depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta görevlendirildi. Personel göreve başladığı ilk günden itibaren özverili bir şekilde çalışıyor. 100 gönüllü personel önce depremin sembolik yeri haline gelen Ebrar Sitelerinde başarılı bir şekilde arama kurtarma faaliyeti icraa etti. Hiç kimsenin girmediği Ebrar Sitesi Z Blok’ta tek başına arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerini yürüten Eskişehir Hava İkmal ekibi depremin 258’inci saatinde enkaz altında canlı olarak tespit ettiği Neslihan Kılınç’ı kurtararak büyük bir mucizeyi gerçekleştirdi.

CENAZELERİN TESLİMİ

ÇADIR KURULUMU

ELEKTRİK TESİSATI

Bölgede farklı alanlarda geniş çaplı bir çalışma yürüten Eskişehir Hava İkmal Ekibi, ayrıca vatandaşlara cenazeleri teslim etme görevini de üstlendi. Arama kurtarma faaliyetlerine müteakip Seferoğlu Köyünde 30 çadırın kurulumunu yapan Hava İkmal Ekipleri, 50 çadırada elektrik tesisatı döşedi. Ayrıca merkezde 1 adet Kızılay Aşevi çadırının altyapısı ile birlikte kurulumunu gerçekleştirdi. Çalışmalarına hiç ara vermeyen Eskişehir ekibi son olarak Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü’nde yapılan konteyner kentin tüm elektrik, üst yapı; su, kanalizasyon, teçhizatlarının döşenmesi ile yer parkelerinin yapımını tamamlayarak konteynerleri depremzede vatandaşlarımızın kullanımı için hazır hale getirdi.

Subay, astsubay, sivil memur ve işçilerden oluşan 100 kişilik Eskişehir 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü’nün gönüllü ekibi, var güçleri ile bölgedeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.