Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına protokol eğitimi verildi

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına protokol eğitimi verildi
05.02.2024
A+
A-

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına ‘Kamusal Yaşamda Protokol ve Davranış Kuralları’ konulu bir seminer düzenlendi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Eskişehir ve Afyonkarahisar illerinde görev yapan yöneticiler, şube müdürleri, işletme müdürleri, işletme şefleri, halkla iç içe olan personel ve mesleğe yeni başlayan orman muhafaza memurlarından oluşan yaklaşık 300 kişinin katıldığı seminer Osmangazi Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin yaptı. Daha sonra protokol kitaplarının yazarı Nihat Aytürk, kürsüye geldi. Aytürk, hazırladığı sunum eşliğinde protokolün anlam ve önemi, makam protokolü, bayrak protokolü, taşıt protokolü, resmî görüşme ve toplantı protokolü, resmî yazışma ve imza protokolü, ziyaret protokolü, davet ve yemek protokolü gibi konuları örnekleri ile anlattı.

Seminerin sonunda Orman Bölge Müdürü Çetin, Nihat Aytürk’e çiçek ve ormandan toplan tıbbi bitkilerden oluşan bir sepet hediye etti. Nihat Aytürk ise bölge müdürüne son kitabını hediye etti. Program çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.