Site Rengi

DOLAR 32,4088
EURO 34,8461
ALTIN 2.433,50
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI’NDA AİLE ŞENLİĞİ COŞKUSU

ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI’NDA AİLE ŞENLİĞİ COŞKUSU
10.09.2023
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası’nın geleneksel ‘Aile Şenliği Kahvaltısı’, yoğun katılımla ve coşkuyla gerçekleşti. Eskişehir Sanayi Odası Üyelerinin aileleriyle yer aldığı şenlik, sohbet ve tanışma ortamı sağlamak amacıyla ESO Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirildi.

Eskişehir Sanayi Odası’nın bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği ‘Aile Şenliği Kahvaltısı’na 1200’’ün üstünde kişinin katılımı olurken Eskişehirli üreticiler zorlu üretim günleri arasında stres atma imkânı da buldu.
BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Etkinlikte konuşan ev sahibi ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Bugün burada çok güzel bir birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Özellikle ailelerimizin bir arada ve paylaşım içinde olmasını çok önemsiyoruz. Hepimiz büyük bir aileyiz. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz etkinlik aslında 5’incisi olacaktı. Ama o günleri de yine birlikte ve özveriyle, üretimin gücüyle atlattık. Yeniden herkese teşekkür ederiz. Burada bir şey daha söylemek istiyorum. Ekim ayının sonuna doğru Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurullarımızla ilgili seçimler olacak. O yüzden ailelerimizi ve gençlerimizi bu tip güzel organizasyonların içerisinde olmaya çağırıyorum. Hem kadın girişimcilere hem de genç girişimcilere sesleniyorum gelin Sanayi Odası’na bu kurullarımıza kayıtlarınızı yaptırın” dedi.

BAŞARINIZ ÜLKEMİZİN BAŞARISIDIR
Açılışta konuşan Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun’da yaptığı konuşmada gelenekselleşmeye giden etkinliğin çok değerli olduğunu belirterek, “Bütün ekonomik problemlerin çözümünün arkasında üretim vardır. Bütün ülkeler üretimi arttırmaya çalışır. Bu üretim hem mal üretimi hem hizmet üretimi hem inovasyon hem yepyeni buluşlar, fikirler olarak karşımıza çıkıyor. Sizler sadece Eskişehirimiz için değil ülkemizin ekonomisinin kalkınması için canla başla üretim yapan sanayicilerimizsiniz ve ailelerisiniz. Hepinize başarılar diliyorum. Sizin başarınız ülkemizin başarısıdır” dedi.
DAHA DA İYİ OLACAK
Etkinliğin açılışında konuşan ESO Meclis Başkanı Süha Özbay ise, “Geleneksel kahvaltı şenliğinde her sene daha da ileriye gidiyor, daha profesyonel hale geliyor. Önümüzdeki yıl daha da iyi olacağına inanıyorum. Katılımınız için sağ olun var olun” diye konuştu.


BİRLİK BERABERLİK TABLOSU
Açılışta konuşan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, bu sene üçüncüsü yapılan Eskişehir Sanayi Odası’nın aile şenliğinin çok harika bir görünüme sahip olduğunu belirterek, “Bu sene özellikle geçen seneye göre daha bir profesyonelce yapılmış. Bunun için de sayın başkanımızı kutluyorum. Evet yarın milyonlarca gençlerimiz okula başlayacak. Bugünden hepsine başarılar diliyorum. Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl dönümü bu sene değişik etkinliklerimiz olacak. Bununla ilgili de çok gururluyum. Önümüzdeki günlerde duyuracağımız etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum. Eksiklinizi Allah göstermesin. Birlik beraberlik olduğu zaman ne kadar güzel tablolar ortaya çıkıyor. Bunu da bugün görmüş olduk” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.