Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler: Atamızı Anıyor, 19 Mayıs’ı Gururla Kutluyoruz

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler: Atamızı Anıyor, 19 Mayıs’ı Gururla Kutluyoruz
18.05.2023
A+
A-
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatanımızı düşman işgalinden kurtarmak için  Samsun’a çıkışının 104’ncü yıldönümünü kutluyoruz. Atatürk, 19 Mayıs 1919’da kurtuluş savaşımızın ilk adımlarını atmış ve bu sayede aziz milletimiz yediden yetmişe göstermiş olduğu mücadeleyle bağımsızlık savaşımızı kazanmıştır.
19 mayıs tarihinin gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi de Türkiye’yi geleceğe hazırlayacak olan evlatlarımıza verilen değeri ortaya koymaktadır. Gençlerimiz de üzerine düşen görevi yerine getirerek, Türkiye’yi bugün olduğu konumdan çok daha yükseğe taşımak için tüm gücüyle çalışacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı gururla kutluyor; Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.