Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Eskişehir Türk Ocağı yeni dönem faaliyetlerine başlıyor

Eskişehir Türk Ocağı yeni dönem faaliyetlerine başlıyor
28.09.2023
A+
A-

Eskişehir’de yaptığı kültürel ve sosyal faaliyetlerle bilenen Türk Ocakları, ekim ayından itibaren 2023-2024 faaliyet dönemini başlatıyor.

Türk Ocakları Eskişehir Şubesi yeni faaliyet dönemini her sene olduğu gibi bu sene de geleneksel olarak 1988’den bu tarafa vefat eden üyeleri için okutacağı Hatim Duası ve mevlid sonrasında ikramda bulunacağı yemek ile başlatıyor. Özellikle Şube Başkanlığı Yapmış olan merhum Orhan Keskin ve Sedat Yurtseven başta olmak üzere Sağlık Müdürlüğü yapmış olan Dr. Tekin Oktar, Belediye Başkanı Aydın Arat, Millet Vekili Dr. Yusuf Kemal Özkan ve diğer vefat eden ocaklılarla ilgili 1 Ekim Pazar günü öğleden önce Odunpazarı’ndaki Türk Ocakları’nın yanındaki Sivrioğlu Camii’nde mevlid okutulacak ve sonrasında Türk Ocağı’nda ikram yapılacak. Gerçekleştirilecek programa herkesin davetli olduğu belirtildi.

Eskişehir Türk Ocağı üniversiteli ve liseli öğrencilere burs veriyor
Öte yandan Türk Ocakları yeni dönem faaliyetleri çerçevesinde, Eskişehir’de üniversite okuyan, şartları müsait olmayan, zeki ve başarılı 40 öğrenciye karşılıksız olarak burs verecek. Öğrencilerin kendilerinin başvuru yapması gereken burs için başlayan müracaatlar 14 Ekim’e kadar devam edecek. Burslar, Ekim-Haziran dönemi içerisinde 8 ay ve tahsil hayatı boyunca verilecek. Eskişehir Türk Ocağı, bu sene içerisinde başarılı lise öğrencilerine de burs vermeye başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.