Site Rengi

DOLAR 32,5103
EURO 34,8802
ALTIN 2.431,29
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Eskişehir Türk Ocağı’nın eski başkanı Sedat Yurtseven mezarı başında anıldı

Eskişehir Türk Ocağı’nın eski başkanı Sedat Yurtseven mezarı başında anıldı
19.09.2023
A+
A-

1988’de kurulan Eskişehir Türk Ocağı’nın kurucu heyetinde yer alan ve daha sonraki zamanlarda Şube Başkanlığı yapan Sedat Yurtseven, vefatının 1’inci yılı münasebetiyle kabri başında anıldı.

Sedat Yurtseven için düzenlenen anma töreninde Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar yapıldı. Eskişehir Türk Ocağı Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal, bir konuşma yaparak, Sedat Yurtseven’in hayatından, vasıflarından ve onun Türklük için adanmış bir ömre sahip olduğundan bahsetti.

Anma törenine Yurtseven’in öğrencileri, dostları, aile yakınları ve Eskişehir Türk Ocağı mensupları katıldı. Başkan Ünal, bir vefa örneği olarak törenin hazırlanmasında emekleri olan Enbiya Kumaş, Mustafa Subaşı ve İbrahim Eldem’e teşekkürlerini ileterek, 1 Ekim’de Hak’ka yürüyen Eskişehir Türk Ocağı mensupları ve dostları için yapılacak Kur’an-ı Kerim ve Mevlüt tilâvetine takiben verilecek ikrama davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.