Site Rengi

DOLAR 32,3784
EURO 34,7278
ALTIN 2.432,91
BIST 9.984,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

Eskişehir Veteriner Hekimler Odasından Akademik Eğitim

Eskişehir Veteriner Hekimler Odasından Akademik Eğitim
20.12.2022
A+
A-

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Prof.Dr. Abuzer Acar ve Aksaray Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Doc. Dr. Ali Evren Haydardedeoğlu tarafından Veteriner Hekimlikte Hematolojik Analizler,Biyokimyasal Analizler ve Kan Gazlarinin Yorumlanmasi konularinda egitim çalışması ,Eskisehir Tarim ve Orman İl Müdürlüğünün toplanti salonunda gercekleştirilmiştir.

EBVHO Akademinin birinci bölümünde Doc. Dr. Ali Evren Haydardedeoğlu Biyokimyasal ve Hematolojik Analizler konulu sunumlarıyla başlamış ve soru cevap bölümüyle son bulmuştur.
EBVHO Akademinin ikinci bölümünde ise Prof.Dr. Abuzer Acar Kan Gazlarinin Yorumlanmasi konulu sunumuyla devam edilmiş ve uygulamalı olarak yapılan eğitimde veteriner hekimler tarafından yoğun ilgiyle karşılanmıştır.

Eğitimin sonrasında Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimleri Oda Başkanı Erdinç YUVA yaptığı konuşmada ‘’ EBVHO akademi olarak veteriner hekim arkadaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm konularda destek sunarak mesleki gelişimde farkındalık oluşturacağız. Eskişehir Bilecik Bölgesinde bulunan veteriner hekimler olarak bilimsel gelişmeleri yakından takip ediyor ve can dostlarımız için kendimizi sürekli güncelliyoruz’’ dedi.

Eğitim programı tüm katılımcılara katılım belgesi verilmesi ve Aile fotoğrafı çekimi sonrasında son bulmuştur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.