Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Eskişehir’de jandarma karakolu düzenlenen törenle açıldı

Eskişehir’de jandarma karakolu düzenlenen törenle açıldı
18.12.2023
A+
A-

İmişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet verecek olan İmişehir Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakolu düzenlenen törenle açıldı.
75. Yıl Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Osmangazi Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanan jandarma karakolu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Karakolun açılış töreninde konuşan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, “Bu karakol binası sadece organize sanayi bölgemize değil çevresindeki mahallelere de hizmet verebilecek bir anlayışla burada konuşlandı” dedi.

Her geçen gün büyüyen Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde açılan jandarma karakolunun, konum olarak çevre mahallelere de hizmet verebileceğini belirten Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden birisidir. Hızla gelişiyor, hızla büyüyor ve yeni yatırımcılar için cazip bir nokta olmaya devam ediyor. Gün geçtikçe gelişen, büyüyen, bu organize sanayi bölgemizin güvenlik hizmetlerinin daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına ihtiyaç duyulan bu noktaya bir karakol binası yapıldı. Güvenlik birimlerimiz 24 saat esasına göre görev yapan, tatili olmayan, kolluk kuvvetlerimiz, emniyet teşkilatımızda, jandarma teşkilatımızda aynı anlayış içerisinde bu çalışmaları ortaya koyan ve çalışan, fedakarlık yapan birimlerimizdir. Sadece halkın huzur ve güvenliği için, ülkenin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için terörle mücadelede de özverili bir şekilde çalışmalarını ortaya koyan güvenlik birimlerimizi, kurulduğu günden itibaren büyük fedakarlıklarla ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan, bölünmez bütünlüğü konusunda güzel çalışmalar ortaya koyan bu teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Jandarma teşkilatımız hepinizin bildiği gibi özellikle kırsal alanda görev yürüten güvenlik birimlerimizden birisi ve kurulduğu günden itibaren de özveriyle fedakarca bu çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu karakol binası sadece organize sanayi bölgemize değil çevresindeki mahallelere de hizmet verebilecek bir anlayışla burada konuşlandı ve olaylara daha hızlı bir şekilde müdahale bakımından bir avantaj sağlayacağını hepimiz biliyoruz” dedi.

Karakol binası dualarla hizmete açıldı
İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir ise yaptığı konuşmada, karakol binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından edilen duanın ardından, kurdele kesilerek İmişehir Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakol Komutanlığı hizmete açıldı.
Açılış törenine, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral İsmail Güneykaya, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve gaziler katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.