Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Eskişehir’de Koruyucu Aile Günü farkındalık yürüyüşü Mehteran takımı eşliğinde düzenlendi

Eskişehir’de Koruyucu Aile Günü farkındalık yürüyüşü Mehteran takımı eşliğinde düzenlendi
08.07.2023
A+
A-

Eskişehir’de 30 Haziran Koruyucu Aile Günü çerçevesinde mehter takımı eşliğinde farkındalığı artırma yürüyüşü düzenlendi.

Koruyucu aileliğin teşvik edilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Cumhurbaşkanlığı tarafından 23 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan genelge ile ilan edilen ’30 Haziran Koruyucu Aile Günü’ Eskişehir’de mehter takımı eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürlüğü ek hizmet binası önünden yoğun katılımlar ile Mehteran eşliğinde başlayan yürüyüş, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi etkinlik alanında son buldu. Yürüyüş çevredekiler tarafından beğeni toplarken, yürüyüşe tanık olan vatandaşlar bu anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

 

“Her çocuğun bir ailesi olması için emek veren herkese çocuklarımız adına teşekkür ederiz”

Günün önemine binaen konuşmasını gerçekleştire Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Hacıoğlu, “İlimizde toplam 342 çocuğumuz korunma altında olup, bu çocuklarımızdan 121’i koruyucu ailelerin yanında bakımları sağlanmaktadır. Ayrıca özel ihtiyaçları olan 29 çocuğumuz da koruyucu aile yanında sıcak aile ortamına kavuşmuştur” dedi.

Koruyucu aile hizmetine destek verenlere de teşekkür eden Hacıoğlu konuşmasında şunları söyledi;

“Koruyucu aile hizmetinin yaygınlaştırılması amacıyla desteklerini her zaman yanında hissettiren, Emniyet Genel Müdür olarak atanan Valimiz Erol Ayyıldız ve değerli eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız’a, bugüne kadar ilimizde görev almış tüm valilerimize, proje önderlerimiz olan hanımefendilere, koruyucu aile hizmetine olan inançları ile çocuklarımıza sıcak yuvalarını açarak bizi destekleyen siz koruyucu ailelerimize, her çocuğun bir ailesi olması için emek veren herkese çocuklarımız adına teşekkür ederiz.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.