Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Eskişehir’de şanssız beton saksı yine hedef oldu

Eskişehir’de şanssız beton saksı yine hedef oldu
10.08.2023
A+
A-

Eskişehir’de dikkatsiz bir kadın sürücünün çarparak kırdığı beton saksı, bu kez başka bir sürücünün hedefi olurken, içindeki bitkilerin ortadan kaybolması merak oluşturdu.

Yaklaşık 20 gün önce bir kadın sürücü aracını park ederken bir bölümünü kırdığı beton saksı yine hasar aldı. İddiaya göre, beton saksının karşısında bulunan Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Aybey sokakta hızla seyreden bir otomobil Deliklitaş Caddesi’ne döneceği esnada bir lokantanın önünde duran ve daha önceden bir kısmı kırılan beton saksıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle söz konusu saksıda daha büyük hasar meydana geldiği görüldü. Caddede işletmeleri olan bazı esnaf, Aybey sokakta araçların hızlı kullanıldığını ifade ederken, saksının içindeki bitkilerin de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından alındığını öne sürdü.

“Saksı beton olmasa kaldırma kadar çıkacaktı belki de”
Aybey sokakta aracın dönüş gerçekleştirirken saksıya çarptığını belirten esnaf, “Karşıdan gelen bir araç saksıya çarptı. Biz çarpmanın seslerini duyduk. Biraz gürültü çıktı. Saksı beton olmasa kaldırma kadar çıkacaktı belki de. Sürücüler karşı sokakta araçlarını hızlı kullanıyor. Biraz daha dikkatli olmaları lazım. Allah korusun buralardan çocuklar geçiyor, onlara çarpabilirdi. Saksı neredeyse tamamen kırılmış. Saksının içindeki çiçekleri de birileri almış.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.