Site Rengi

DOLAR 32,2925
EURO 34,6258
ALTIN 2.413,46
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 12°C
Paz 18°C

Eskişehir’de yaşayan Irak’lı Türkmen çocuklar gönüllerince eğlendiler

Eskişehir’de yaşayan Irak’lı Türkmen çocuklar gönüllerince eğlendiler
04.07.2023
A+
A-

Eskişehir’de yaşayan Iraklı Türkmen çocuklar bayramda gönüllerince eğlendiler, birbirleri ile tanıştılar ve mutlu oldular.

Eskişehir’de yaşayan Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Eskişehir Şube Başkanı Abdulmevcut Karabaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Eskişehir’de yaşayan Irak’lı Türkmen çocukları, dernek binamızda bayramda toplanarak gönüllerince eğlendiler, mutlu oldular ve mutluluğu paylaştılar. ‘’Çocuklarımız güldü biz de güldük’ Her bayramda olduğu gibi; bu bayramda çocuklarımızı bir araya getirdik, birbirleri ile tanıştırdık, bayramlaştık ve bayramlaştırdık. Ne güzeldi çocukları güldürmek. Gönülden tebessüme ve sevaba ortak olmak. Hala bunların içinde yetim ve öksüz çocuklar da bulunuyordu. Ne kadar, ne büyük bir sevaptır, onları sevindirmek, mutlulukları bizim mutluluğumuzdur’’ dedi.

Karabaş, ‘’Evlatlarımız ile birlikte sanat atölyesi, satranç turnuvası, kitap dağıtımı etkinliklerinin yanı sıra, çocuklarımıza çeşitli hediyeler ve bayram harçlığı dağıttık’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.