Site Rengi

DOLAR 32,3147
EURO 34,6684
ALTIN 2.409,50
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 12°C
Paz 18°C

Eskişehir’li Melisa” Gassal Dizisine dahil Oldu

Eskişehir’li Melisa” Gassal Dizisine dahil Oldu

Başrolde Ahmet Kural’ın oynadığı yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı, geçtiğimiz yıl mayıs ayında yayına başlayan TRT’nin Uluslararası Dijital Platformu Tabii’de yayınlanacak olan “Gassal” dizisine Eskişehirli sinema ve dizi sanatçısı Melisa Seda’da dahil oldu.

TRT’nin Türkiye’yi dünyaya taşıyan küresel yayın platformunda önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak “Gassal” dizisindeki sanatçı kadrosuna katılan başarılı oyuncu Melisa Seda, uğraş verdiği sanatçılık alanında iki yıl eğitim alması nedeniyle ara verdiği sinema ve dizi oyunculuğuna yeniden dönerek çekimlere katıldı.

Modellikten sonra oyunculuğa yönelen 2016 yılından bu yana oyunculuk yapan güzel ve başarılı oyuncu Melisa Seda, ilk olarak “Kalbimdeki Deniz” isimli dizide rol aldı. Daha sonra “Umudun Kıyısında” ve “Mahsusa: Yüzyıllık Mühür” filmlerinde oynadı. 2019 senesinde ikinci dizisi olan “Afili Aşk” dizisinde kamera karşısına geçti.

Ardından en iyi projelerinden biri olan “Menajerimi Ara” isimli dizide Sedef karakterine hayat verdi. 2021 senesinde “Girift” ve 2022 senesinde ise “Korku Takvimi” isimli filmde başrol olarak yer aldı.

Oynadığı dizi ve filmlerde göstermiş olduğu başarılı performansı ile yapımcı ve yönetmenlerin dikkatini çeken sinema ve TV dizilerinin başarılı oyuncusu Seda, hedefinin iki yıl sonra dizilerde başrol oynamak olduğunu, bunun için de eğitim çok önemli olduğunu fırsat buldukça eğitimlere devam edeceğini vurguladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.