Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Eskişehirli sporcu Gülsena Karakuyulu Ertunç, Avrupa yolcusu

Eskişehirli sporcu Gülsena Karakuyulu Ertunç, Avrupa yolcusu
22.11.2023
A+
A-

Avusturya’nın Innsbruck şehrinde 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda Eskişehirli sporcu Gülsena Karakuyulu Ertunç, altın madalya için mücadele edecek.

Geçtiğimiz ay 16. Türkiye şampiyonluğunu alıp milli takım seçmesinde de 6 kadın, 6 erkek 12 sporcu arasına girmeyi başaran Eskişehirli tekvandocu Gülsena Karakuyulu Ertunç, Avrupa Tekvando Şampiyonası öncesi başkan yardımcılığını üstlendiği GK Şampiyonlar SK Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem Özdemir’i ziyaret etti.

Şampiyona öncesi bilgi alan Prof. Dr. Abdurrahman Özçelik, “Gülsena Karakuyulu Ertunç’a sonuna kadar güveniyorum. Avrupa şampiyonasında sporculuğu ve karakteri ile ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir” dedi.

Milli sporcu Gülsena Karakuyulu Ertunç’un antrenörü ve aynı zaman da annesi olan Dilek Karakuyulu, “Eskişehirli sporcu Gülsena Karakuyulu küçük yaşlardan itibaren disiplinli, planlı çok çalışan bir çocuktu. Başarı bazen tesadüf olabilir, ama kızım Gülsena için hiçbir zaman tesadüf olmadı. O çok çalıştı ve azmetti. Gülsena’nın, Avrupa şampiyonasında elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum ve milli takımımıza başarılar diliyorum. Dualarımız sizinle” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.