Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Eskişehirspor yönetimi vakıf için düğmeye bastı

Eskişehirspor yönetimi vakıf için düğmeye bastı
26.10.2023
A+
A-

Eskişehirspor Kulübü tarafından yıllardır alınamayan ve yılan hikayesine dönen Eskişehirspor Eğitim Vakfı konusunda Erkan Koca başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi düğmeye bastı.

Vakfın borcunu temizleyecekler
Yıllardır belirsizliği koruyan Eskişehirspor Eğitim Vakfı konusu tekrar gündeme geldi. Vakfın başkanlığını kırmızı siyahlı kulübün eski başkanlarından Halil Ünal yaparken, Eskişehirspor Eğitim Vakfı’nı tekrar kulübe kazandırmak isteyen yönetim, vakfın mevcut borcunu temizleyip kulüp adına tekrar faaliyete geçirmek istiyor.

İcralı hesaba gidiyor
Kulübün mevcut borcu nedeniyle gelen destek ve bağışlar temlikli dosya ve icraların bulunduğu hesaba gidiyor. Bunun önüne geçerek kulübe ciddi gelirler sağlamak isteyen Erkan Koca başkanlığındaki yönetim, eski başkan Halil Ünal’ın bu konuda gerekeni yapmasını istiyor. Genel kurula gitmesi istenen vakfın, tekrar kulübe hizmet etmesi hedefleniyor.

Mevcut yönetim bu konuya önem veriyor
Vakfın yönetiminde Halil Ünal’ın yanı sıra dönemin başkanvekilleri İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz da bulunuyor. Yönetim bu isimlerle bir görüşme gerçekleştirip vakfı almak istiyor. Birçok kurumsal şirketin ve kulübün kullandığı bu sistemi Eskişehirspor’da da devreye sokmak isteyen mevcut yönetimi bu konuya çok önem veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.