Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Eskişehirspor’dan yeni sezon öncesi tanışma yemeği

Eskişehirspor’dan yeni sezon öncesi tanışma yemeği
11.08.2023
A+
A-

Eskişehirspor’un yeni transfer ettiği futbolcular ve teknik heyet, 2023-2024 sezonu öncesinde düzenlenen tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor’da Kulüp Başkanı Erkan Koca, Yönetim Kurulu, teknik heyet, futbolcular ve tribün liderleri, bir restoranda düzenlenen akşam yemeği organizasyonunda buluştu. Sezon öncesindeki bu yemekte Eskişehirspor takımı birbirini daha yakından tanıma fırsatı buldu. Yemekte bir konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri, kurulan kadroyla yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini belirterek, hayırlı bir sezon geçmesini diledi.

Takımın yeni teknik direktörü İbrahim Baş, yaptığı açıklamalarda Eskişehirspor’un amatör ligden çıkarak üst liglere yükselmesi gerektiğini belirtti. Eskişehirsporlu oyuncular ise, düzenlenen organizasyonda bölgesel amatör ligde şampiyon olmak istediklerini ifade etti.

Yeni sezon hakkında belirtilen görüşlerin ardından tanışma yemeği organizasyonu sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.