Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

ESO Heyetinden Prof. Dr. Uğur Bilge’ye Veda Yemeği

ESO Heyetinden Prof. Dr. Uğur Bilge’ye Veda Yemeği
30.11.2023
A+
A-
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetimi, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Prof. Dr. Uğur Bilge için veda yemeği düzenledi. ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, Başkan Yardımcıları Sinan Özeçoğlu, Fatih Düş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özdemirel, Mehmet Rallas tarafından düzenlenen veda yemeğine, eski İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilgi ile birlikte İş İnsanı Murat Keskin katıldı.
ESO’da gerçekleşen görüşmede ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Prof. Dr. Uğur Bilge’ye, İl Sağlık Müdürlüğü görevi süresince Eskişehir ve sanayisinin gelişimine yönelik yapmış olduğu başarılı çalışmaları için tebrik etti. Kesikbaş yaptığı konuşmada; “Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü göreviniz süresince şehrimiz ve sanayine vermiş olduğunuz değerli hizmetleriniz ile kentimiz gelişimine yönelik yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi kutlarız. Eskişehir Sanayi Odası’nda olduğu gibi diğer kurumlar arası geliştirmiş olduğunuz iş birlikleriyle özellikle Koronavirüs salgınının yaşandığı zor günlerde; kentimiz sağlığını korumak ve salgının yayılmasını engellemek için göstermiş olduğunuz üstün çabalarınız için teşekkür ederiz. Görev aldığınız süre içerisinde Eskişehir’in, birlik ve beraberliğine yönelik sunduğunuz katkılardan dolayı sizleri daima takdir ve şükranla hatırlayacağız.” dedi.
ESO Başkanı Kesikbaş’a ilgisinden dolayı teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Bilge, Eskişehir’de görev yaptığı süre boyunca Eskişehir Sanayi Odası ile uyum için mesai harcadıklarını belirterek, ESO Başkanı Kesikbaş ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.