Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

ESO yeni üyeleri ile buluşmaya devam ediyor

ESO yeni üyeleri ile buluşmaya devam ediyor
30.01.2024
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetimi, yeni üyeleriyle bir araya gelmeye ve istişareler gerçekleştirmeye devam ediyor.

ESO Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda ESO Yönetim Kurulu Üyeleri, ESO’nun yeni üyeleriyle bir araya gelerek tanışma ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Eskişehir Sanayi Odası’nın çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Toplantının açılışında konuşan ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Hepimiz üreticiyiz. Küçük büyük ayrımı yapmadan bu ekosistemi genişletmeye çalışıyoruz. Bu fırsatları değerlendirip daha büyük bir ortam oluşturma çabasındayız. Sizlerle daha güçlü şekilde yol alacağımıza inanıyorum. Aslında baktığınızda burası bir iş birlikleri alanı, bunu ne kadar iyi kullanırsak birbirimizle ticaretimiz de ihracatımızda yurtdışı kaynaklarımızda o kadar artar. Biz sanayici odası değiliz sanayi odasıyız. Bizim varlık sebebimiz sanayi” dedi.

Eskişehir Sanayi Odası Genel Sekreteri Volkan Günaydın ise gerçekleştirdiği sunumda Eskişehir sanayi yapısı hakkında bilgi vererek, ihracattan eğitime, dijital dönüşümden yeşil sanayiye kadar Odanın projelerini anlatı, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yeni üyelerin görüşlerini, önerilerini aktarması ve ESO Üyesi olmalarından dolayı memnuniyetlerini belirterek toplantı tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.