Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

ESTÜ’de ‘Oryantasyon Günleri’ coşkusu yaşandı

ESTÜ’de ‘Oryantasyon Günleri’ coşkusu yaşandı
07.10.2023
A+
A-

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) üniversite ailesine yeni katılan öğrencilerin uyum süreçlerini desteklemek maksadıyla düzenlenen ESTÜ Oryantasyon Günleri’ne katılan öğrenciler, çeşitli aktivitelerle dolu şenlik heyecanını yaşadı.

ESTÜ’nün çeşitli birimlerinden yetkililer ve sektör temsilcilerinin öğrencilerle buluştuğu oryantasyon programının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan, söyleşi çadırında ESTÜ ailesine yeni katılan öğrencilerle de bir araya geldi. Söyleşi çadırındaki program; ESTÜ Psikolojik Danışmanlık ve Rehabilitasyon Birimi, Uluslararası İlişkiler Birimi, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kariyer Gelişimi ve Destek Birimi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve öğrenci temsilcisinin katılımlarıyla devam etti. 4-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Oryantasyon Günleri çerçevesinde kurulan tanıtım stantlarında, ESTÜ öğrenci kulüpleri, proje takımları ve sektör temsilcileri üniversitemize yeni katılan öğrencilerle bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu.

Ayrıca öğrenciler sihirli labirent, pong, langırt gibi oyunlarla eğlenceli dakikalar geçirirken voleybol, badminton ve frizby oyunlarıyla heyecanlı spor karşılaşmaları yaşadı.

Şenlik tadında geçen ESTÜ Oryantasyon Günlerinde DJ performanslarının yanında, 4 Ekim akşamında Mehmet Erdem, 5 Ekim akşamında ise Mary Jane konserleri ile öğrenciler yeni akademik yıla müzik dolu keyifli bir başlangıç yaptılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.