Site Rengi

DOLAR 32,5371
EURO 34,8354
ALTIN 2.443,65
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

ETO Akademi’de Yeni Dönem Başlıyor

ETO Akademi’de Yeni Dönem Başlıyor
21.08.2023
A+
A-
ETO Başkanı Metin Güler, ETO Akademi’de yeni dönemin 7 Eylül’de başlayacağını belirterek, ETO Akademi’nin düzenleyeceği eğitim ve seminerlerle iş dünyasında örnek olmaya devam edeceğini söyledi. ETO Akademi 2023 Güz ve 2024 Bahar dönemi için 18 eğitim ve 16 seminer planlandı. ETO Akademi yeni dönemde düzenleyeceği kurumsal gelişim eğitimleriyle üyelerin ve üye işyerlerinde çalışanların iş hayatlarına güç katacak. Ayrıca ETO Akademi gerçekleştireceği seminerlerle üyelerin ve üye işyerlerinde çalışanların kişisel gelişimlerine de katkı sağlayacak.
Bugüne kadar on binlerce üyenin ve çalışanın mesleki ve kişisel gelişimine destek olan ETO Akademi, yeni dönemde de hem iş hayatı için önem teşkil eden hem gündelik yaşamda ihtiyaç duyulan konularda yeni pencereler açacak.
18 eğitim 16 seminer düzenlenecek.
ETO Akademi’nin yeni dönem takvimi hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO Akademi’de 2023-2024 yılı programının 7 Eylül’de Etkili Satış Teknikleri Eğitimi ile başlayacağını söyledi. Yeni dönemde ETO Akademi tarafından kalite yönetim sisteminden dış ticarete, e-ihracattan insan kaynakları yönetimine kadar 18 farklı konu başlığında eğitim planlandığını belirten Güler, liderlik, iş yerinde motivasyon, ekip yönetimi, zamanı etkin kullanabilme gibi 16 farklı konuda da seminer gerçekleştirileceğini söyledi.
İçerikler üyelerin talepleri doğrultusunda hazırlandı.
ETO Akademi bünyesinde düzenlenen eğitim ve seminerlerin içeriklerinin meslek komitelerinin talepleri, üyelerle ve üye işyerlerinde çalışanlarla yapılan anketler doğrultusunda hazırlandığını belirten Güler, eğitimlere ve seminerlere www.etonet.org.tr web sitesi üzerinden başvurulabileceğini dile getirdi. ETO Akademi’nin düzenlediği eğitimler ve seminerlerle iş dünyasına örnek olmaya devam edeceğini belirten Güler, oda olarak üyelere ve üye işyerlerinde çalışanlara yeni ufuklar açmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.