Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 16°C
Çar 20°C
Per 19°C

ETO Başkanı Metin Güler ; 6 Şubat Felaketinin Acısını Yürekten Hissediyoruz

ETO Başkanı Metin Güler ;  6 Şubat Felaketinin Acısını Yürekten Hissediyoruz

Aziz Türk milleti olarak, 6 Şubat 2023 yılında Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin acısını ilk günkü gibi derinden hissediyoruz. 53 binden fazla canımızı kaybettiğimiz, 107 binden fazla vatandaşımızın yaralandığı depremlerin yaşattığı acıyı tarif etmekte zorlanıyoruz. 11 ilimizi etkileyen bu faciada ülkemizin kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve tüm vatandaşlarımız tek yürek olarak depremlerin yaralarını sarmak için çalıştı.

Eskişehir Ticaret Odası olarak biz de üyelerimizin desteğiyle oda tarihimizin en kapsamlı yardımlarını gerçekleştirerek, ülkemizin sergilediği bu dayanışmanın bir parçası olduk. Deprem bölgesine ulaştırdığımız yardımların yanı sıra şehrimize göç etmek zorunda kalan depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için de tüm imkanlarımızı seferber ettik.

Milletçe yaşadığımız en büyük felaketlerden biri olan Kahramanmaraş depreminin acılarının hem hafızalarımızdan hem de gönlümüzden silinmesi mümkün değil. Ancak atılacak adımlarla ve yapılacak olan daha dayanıklı ve yeni binalar sayesinde depremlerde can kaybı yaşamamak mümkündür! Bu duygu ve düşüncelerle 6 Şubat felaketinin yıl dönümünde, deprem sebebiyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu facianın ülkemizin ve milletimizin yaşadığı son deprem acısı olmasını temenni ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.