Site Rengi

DOLAR 32,5270
EURO 34,9310
ALTIN 2.432,08
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 17°C

ETO HEYETİ ANKARA’DA ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİ

ETO HEYETİ ANKARA’DA ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİ
21.06.2023
A+
A-

Beraberindeki heyetle birlikte T.B.M.M’de Eskişehir milletvekillerini ziyaret eden ETO Başkanı Metin Güler, milletvekillerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek ETO üyelerinin taleplerini ve Eskişehir’in önceliklerini dosya olarak illetti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, yönetim kurulu ve meclis divanından oluşan heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. ETO heyeti 21 Haziran Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan ve Utku Çakırözer, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekilleri Ayşe Gürcan ve Fatih Dönmez ile bir araya geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Eskişehir’i temsil eden milletvekillerine yeni görevlerinde başarılar dileyen ETO Başkanı Metin Güler, milletvekillerine Eskişehir’in önceliklerini ve ETO üyelerinin taleplerini içeren bir dosya da sundu.

ETO üyelerinin sorunları ve talepleri sıralandı

Güler’in Eskişehir milletvekillerine sunduğu dosyada Kuzey Çevre Yolu Projesi’nin hızla hayata geçirilmesi ve Eskişehir’in raylı sistemlerdeki misyonun devam ettirilmesi gerektiği ifade edildi. Dosyada ETO üyelerinin sorunları olarak ise tüccarın krediye ulaşamamasına, akaryakıt fiyatlarının artışına, kamuyla iş yapan firmaların ödemelerini düzenli olarak alamamasına, KOBİ’lerin nitelikli personele ulaşamamasına, zincir marketlerin rekabeti zorlaştırmasına değinildi. Ayrıca dosyada Eskişehir’de yeni imar alanlarının oluşturulması, konut kira artış üst limitinin işletmeler için de uygulanması ve tüccara sicil affı sağlanması gerektiği de aktarıldı.

Ziyaretlerde “Önce Eskişehir” vurgusu yapıldı

Güler, ziyaretlerde Eskişehir milletvekillerinin şehri ilgilendiren her konuda parti rozetlerini bir kenara bırakması ve şehrin geleceği için aynı masa etrafında buluşması, Eskişehir’in sorunlarının çözümü için tüm milletvekillerinin ortak iradeyle çalışması gerektiğinin altını çizdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.