Site Rengi

DOLAR 32,5196
EURO 34,8564
ALTIN 2.442,60
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Eyüboğlu Sınav Kaygısı İle Baş Etme Yollarını Anlattı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Damla Eyüboğlu tarafından, önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'na girecek gençler ve sınav stresini çocuklarıyla paylaşan ailelere sınav kaygısı ile baş etme konusunda yardımcı olmak ve yol göstermek amacıyla bir video hazırlandı. 
Gençlerin geleceği için önemli bir sınav olsa da bu sınavın gençlerimiz ve onların sağlığından önemli olmadığını hatırlatan Dr. Öğr. Üyesi Damla Eyüboğlu, konuya ilişkin önemli bilgiler verdiği ESOGÜ Gündem videosunun sınav kaygısı ile baş etme konusunda gençlerimiz ve ailelerine yardımcı olacağını belirtti. Dr. Öğr. Üyesi Damla Eyüboğlu sınavların ve sınavlardan elde edilen sonuçların çocuklarımıza verdiğimiz değer için bir ölçüt olmadığını vurgulayarak, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.