Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Gediz’de cepte anons uygulaması başladı

Gediz’de cepte anons uygulaması başladı
02.02.2024
A+
A-

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye tarafından gelişen teknolojiye ayak uydurmak, vatandaşlara kolaylık sağlamak, görüntü ve gürültü kirliğini ortadan kaldırmak adına cepte anons uygulaması başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Gedizlilere sunulan uygulama ile İphone ya da Android telefon fark etmeksizin “Cepte Anons” uygulaması ile anonslar her an ve her yerde ücretsiz olarak dinlenebilecek.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Cepte Anons uygulaması ile Belediyemiz tarafından belediye hoparlörlerimizden yapılan sesli anonslar artık bu uygulama ile cep telefonlarından anında ve otomatik dinlenebilecek. Yapılan ilanları duyamadığınız ya da tekrar dinlemek istediğinizde tek yapmanız gereken şey, “Cepte Anons” uygulamasından Gediz Belediyesini eklemek ve istediğiniz ilanı seçip dinle tuşuna basmak. Böylece vatandaşlarımızın duyurulardan haberdar olabilmesi adına büyük bir kolaylık sağlanmış oldu. Ayrıca uygulamanın içerisinde doğal afetlerde kullanılmak üzere düdük sesi ve S.O.S ışığı uygulaması da bulunuyor. Tüm hemşerilerimizi “Cepte Anons” uygulamasını kullanmaya davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.