Site Rengi

DOLAR 32,5249
EURO 34,8871
ALTIN 2.433,03
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Gömlekçilerde raflar kış sezonuna hazırlanıyor

Gömlekçilerde raflar kış sezonuna hazırlanıyor
02.11.2023
A+
A-

Eskişehir’de gömlek satıcıları kış aylarının yaklaşması ile raflarını yenilerken, fiyatların geçtiğimiz yıla yakın olduğunu belirtiyor.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte giyim sektöründe çalışan esnafın hazırlıkları başladı. Yazlık kıyafetleri dükkânlarının raflarından indiren esnaf, kışlık giysileri depolarından çıkarıp satışa sunmaya hazırlanıyor. Yazlık kısa ve uzun kollu gömlekler yavaş yavaş yerini kışlık gömleklere bırakıyor.

“Kışlık gömlek fiyatları aşağı yukarı geçen yılki fiyatlara yakın”
Bu gömlekler ise 500 ila 550 TL arasında satılıyor. Eskişehir’de bir dükkânda gömlek satıcısı olan Veli Önkal, yazlık gömleklerle kışlık gömlekleri raflarında yer değiştirmeye başladıklarını ifade etti. Bu seneki kışlık gömlek fiyatlarının geçen yılki fiyatlara yakın olduğunu ifade eden Veli Önkal, “Bir hafta 10 gün sonra havalar iyice soğumaya başlayınca vatandaşların kışlık gömleklere yönelme durumu olacaktır. Bu tür gömleklere rağbet var. Piyasada kaliteli mal satıcıları işlerinden umutlu. Kışlık gömlek fiyatları aşağı yukarı geçen yılki fiyatlara yakın ve 500-550 lira civarında. Yeni ürün geldiğinde fiyatlarda biraz artış olacaktır, ama onları müşterilerimize elimizden geldiği kadar yansıtmamaya çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.