Site Rengi

DOLAR 32,5270
EURO 34,9310
ALTIN 2.432,08
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 17°C

Gönüllü Öğrencilere Teşekkür Belgeleri Verildi

15.08.2019
A+
A-

Bir yıl boyunca ESOGÜ-UNFPA Kadın Sağlığı Danışma Merkezi’nde gönüllü görev alarak, merkeze destek veren 70 ESOGÜ öğrencisi için teşekkür belgesi takdim töreni düzenlendi. ESOGÜ Eğitim Fakültesi’nde yürütülen “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında ESOGÜ Eğitim ve İlahiyat Fakültelerinden gönüllü olarak projeye katılan öğrenciler bir yıldır merkez çalışmalarına destek veriyordu.   

Törende konuşan Eskişehir İl Göç İdaresi Müdür Vekili Gökhan Akyıldız, müdürlük olarak tüm mültecilere ulaşmaya çalıştıklarını ve bu noktada başta üniversiteli gençler olmak üzere gönüllülere ihtiyaç duyduklarını kaydetti. Eskişehir’deki yabancı sayısının giderek arttığını belirten Gökhan Akyıldız, üniversite öğrencilerinin hazırlayacağı yabancılara yönelik projeleri desteklemeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.  

Proje Koordinatörü ve Yürütücüsü Doç. Dr. Figen Çalışkan, gençlere merkeze verdikleri destek için teşekkür ederken; yardımlaşmanın, birlikte çalışmanın ve insanların hayatına gönüllü olarak dokunmanın önemini vurguladı.

Daha sonra gönüllü öğrenciler merkezde yaptıkları çalışmaları ve edindikleri tecrübeleri anlattılar. Sonrasında gönüllü öğrencilere sertifikaları verildi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.